Magyar Emberekért Családokért

Tisztelt Látogató!

A Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány (LBMECSA) azért kelt életre, mert a statisztikai adatok szerint és a saját megélt tapasztalataink alapján nagyon sok szegény ember és család él Magyarországon. Ebben a helyzetben élő emberekkel és családokkal szinte nap, mint nap találkozunk akár az utcán, médiákban, különböző hiteles cikkekben, és nem utolsó sorban hallhatjuk/olvashatjuk a sok helyen megjelenő személyes segélykiáltásukat, amik kitöltik a közösségi oldalakat.

Az Alapítvány célja az átlagos életszínvonal alatt élő, elesett magyar emberek és családok felkarolása, támogatása, segítése, összefogása.
További célunk a mindenkori anyagi lehetőségeinktől függően – a bajba jutott és rászoruló magyar emberek és családok, eseti és rendszeres támogatása elsősorban, de nem kizárólag adományokkal, (élelmiszerek, ruhaneműk, tisztálkodási- és tisztítószerek, gyógyszerek, egészségügyi felszerelések, tárgyi eszközök, berendezések, felszerelések, gyermekjátékok).
Nagyon örülünk, ha felajánlás érkezik határainkon belül, de az európai országokból, vagy más kontinensről érkező segítséget, adományt is nagyon fontosnak tartjuk.

A fentiek mellett az Alapítvány célként tűzi ki a határon túli magyarsággal kapcsolatos tevékenység végzését, örömmel segít közelebb hozni a Magyarországon élő magyarokat a külföldön élő magyarokkal.
Fontos feladatunknak tartjuk a hasonló célú szervezetekkel, társadalmi csoportokkal való együttműködést, valamint más karitatív szervezetek, illetve az alapítvány céljainak megvalósításában közreműködő partnerek munkájának támogatását.

A fentiek révén egyúttal szintén cél a magyar emberek és családok integrációjának és reintegrációjának elősegítése, társadalmi esélyegyenlőségük előmozdítása, a családi környezet támogatása, a magyar emberek és családok életminőségének, lakókörnyezetének minőségi megóvása és javítása.
Tervezzük kulturális, művészeti, sport, kézműves, és szabadidős programok, táborok szervezését és megvalósítását.

Tisztelt Látogató!

Elindítottuk a Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítványt!

Az elmúlt években számtalanszor tapasztalhattuk, hallhattuk, hogy emberek és családok kérik a túléléshez, megélhetéshez a segítséget.

Az Alapítvány igyekszik segíteni azoknak a magyar embereknek és családoknak, akik hozzánk fordulnak kérésükkel.

Várjuk jelentkezését azoknak a Magánszemélyeknek, Vállalkozóknak, Cégeknek, akik szeretnének, tudnának segíteni, de nem tudják Kinek? Mit? Hol?

Alapítványunk olyan ruhákat, játékokat, bútorokat, tárgyakat továbbít amelyeknek, Honfitársaink, már nem veszik hasznát, de még használható és szívesen átadnák olyan magyar embereknek, családoknak, akiknek nagy szüksége lenne rá! Szívesen továbbítunk még tartós élelmiszereket, tisztítószereket is!

Ha Ön és Ismerősei, Barátai, Cégük vezetősége és munkatársai úgy gondolják, hogy támogatnák, segítenék Alapítványunk sikeres munkáját, kérem, keressenek meg elérhetőségeink valamelyikén!

Jelentkezzen Alapítványunknál, ha:

Magyar pénztárcáknak megfizethető pihenési, üdülési, táborozási, családnapi, lovaglási és egyéb szabadidős programokat tud ajánlani!

Jelentkezzen Alapítványunknál, ha:

Kinőtt, de még hordható ruhái vannak, ha megunt, kinőtt, de még hordható cipőjével nem tud mit kezdeni. Gyermeke/ gyermekei kinőtt megunt játékait felajánlaná olyan gyermekeknek, akiknek anyagi nehézség miatt nem telik játékra.

Jelentkezzen Alapítványunknál, ha:

Szeretne segíteni, de nem tudja, hogyan tehetné meg, ha nincs rá ideje, ha segíteni szeretne, de nincs rá plusz költsége.

Jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén, hogy segíthessünk, hogy segíthessen!

Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány

Telefonszám:
06-1/785-6023

E-mail:
info.lbmecsa@gmail.com

adószám:
18658392-1-42

Bankszámlaszám:
K&H bank
10409015-50526784-66681006

ELÉRHETŐSÉGEK:

Czikora Róbert

Telefon:
06-20/218-6309 (H-V 08:00-20:00)

Drótposta: Mecs.segito@gmail.com

Facebook: Magyar Emberekért Családokért oldal