Segítő beszélgetés Lyme betegséggel küzdő személyek és családtagjaik számára

A Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítványszeretné felhívni a figyelmet és ajánlja az alábbi 2019. augusztusától induló szolgáltatást a segítséget igénylő személyek számára!

Segítő beszélgetés Lyme betegséggel küzdő személyek és családtagjaik számára

  • Amennyiben úgy érzi, hogy lyme betegségével kapcsolatosan sok veszteség éri, amivel nap, mint nap meg kell küzdenie,
  • Amennyiben úgy érzi, hogy a betegség nem csak testileg, hanem lelkileg is megviseli,
  • Amennyiben úgy érzi, hogy már régóta nem tud hova fordulni betegségével, 

Most lehetősége nyílik skype-on keresztül történő segítő beszélgetésre olyan pszichológus szakemberrel, aki tisztában van a Lyme-kórral küzdő személyek lelki problémáival.

A beszélgetés célja, hogy a betegséghez kapcsolódó érzelmeiről, veszteségeiről őszintén és nyíltan beszélhessen.

A segítő beszélgetés alkalmával sor kerül a betegség kapcsán felmerülő lelki problémák feltárására, azonosítására, hogy a problémák megoldására irányuló segítéssel az érintett saját maga is képes legyen megküzdeni a betegség kapcsán felmerülő stresszel, a mindennapi szorongásokkal és érthetőbben tudja kommunikálni a közvetlen és a közvetett környezetében élők számára a betegségből adódó állapotát.

A segítő beszélgetéssel a beteg képes lesz menedzselni saját életét, azokra a dolgokra fókuszálni, amelyek előremozdítják betegségéből, és ezáltal visszailleszkedni a mindennapokba. Egyúttal számos teher kerül le a környezetében élők válláról is, hiszen a betegnek van hová fordulnia mindennapi problémájával.

A segítő beszélgetésre ugyanakkor nemcsak a betegeknek, hanem családtagjaiknak is lehetősége van, azért, hogy könnyebben érthessék magát a betegséget, a betegségből fakadó lelkiállapotot, ezáltal is hatékonyan segítve a beteget a mindennapokban.

A rendszeres segítő beszélgetés a gyógyszeres kezelés mellett pszichikai támogatás, mely elősegíti a lyme kórral való lelki megküzdést, ezáltal hozzájárul a beteg és a családtagok életének javításához.

A segítő beszélgetés nem terápia, ezért akár egy-egy alkalommal is várjuk jelentkezését, amennyiben úgy érzi, hogy szüksége van olyan támogatásra, amelyet a közvetlen környezetében nem ér el!

A segítő beszélgetés óradíja 5000Ft.

A segítő beszélgetés formája: skype-on keresztül

További információt kérni, érdeklődni és jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

               emmi color cmyk 6                emet logo szines jpeg